Raffaello recept
Hozzávalók:
ˇ 1,5 dl víz
ˇ 20 dkg porcukor
ˇ 25 dkg margarin
ˇ 3 csomag kókuszreszelék
ˇ 25 dkg sovány tejpor.
A töltéshez:
ˇ tisztított mandula
ˇ dió vagy mogyoró.
A forgatáshoz:
ˇ 1 csomag kókuszreszelék.
A vízből és a cukorból szirupot főzünk, a tűzről levéve a margarint hozzákeverjük, majd megvárjuk, amíg kihűl. Ezután a kókuszreszeléket és a tejport hozzáadjuk, jól eldolgozzuk, majd hűtőszekrénybe tesszük.
Amikor megdermedt, nedves kézzel golyókat formálunk belőle. Ezek közepébe egy-egy diót, mandulát vagy mogyorót teszünk, végül kókuszreszelékben megforgatjuk.
|