| Hozzvalk:50 dkg burgonya
 50 dkg srgarpa
 fl fej zeller
 2 csirkemell (slt)
 1 fej vrshagyma
 8 dkg vaj
 3 dkg liszt
 5 dl tej
 10 dkg reszelt sajt
 rlt bors
 s
 
 Elkszts:
 Forrsban lv vzbe tesszk a megtiszttott s cskokra vgott zldsgeket, 5 percig fzzk, majd flretesszk. A felaprtott hagymt 3 dkg vajban megpirtjuk, majd rszrjuk a lisztet, s flengedjk a tejjel. Kislngon, kevergetve besrtjk. Hozzadjuk a reszelt sajtot, fszerezzk, s flretesszk. 3 dkg vajban 5-6 percig proljuk a felszeletelt burgonyt s a cskokra vgott hst, majd itatspaprra szedjk. Tzll tlba rtegezzk a burgonyt, a csirkehst, a srgarpt s a zellert, majd rntjk a sajtmrtst. A maradk vajat forgcsokra vgva rszrjuk, s forr (200 C-os) stben 1 rn t stjk. (Flidben mrskeljk a st hmrsklett.)
 
 Elksztsi id: 90 perc
 Kalriatartalom: 582 kcal
 |