KARINA RAKOTT ZÖLDSÉG
- Krumpli
- Padlizsán
- Cukkini
- karfiol
- Bármely más zöldség, amit szeret
- Tejföl
- Sajt
- Só
- Fekete bors
- Petrezselyemzöld
- Bazsalikom
- Fokhagymapor
- Oliva olaj
A padlizsánt, cukkinit meghámozzuk, karikákra vágjuk.
A krumplit szintén meghámozzuk, akár vékonyan karikázhatjuk, én jobban szeretem almareszelőn lereszelni.
A karfiolt rózsákra szedjük, és sós vízben puhára főzzük.
Közben az olajban kicsit megsütjük a padlizsánt és a cukkinit, fűszerezzük, végül a krumplival kicsit még átsütjük, majd levesszük a gázról.
Tepsibe tesszük a krumplis zöldségeket, ráterítünk egy jó adag tejfölt, majd a karfiolt is rárakjuk.
Tetejére reszelt sajtot rakunk, és kb. 230 fokos sütőben kb. 20 percig, míg a sajt kicsit megpirul, sütjük.
Egyszerű és nagyszerű!
JÓ ÉTVÁGYAT!
Ha kérdése/kérdésed van, írjon/írj nyugodtan ide:
|