GYORS, GOMBÁS MILÁNÓI MAKARÓNI
- Gomba, vagy gombakonzerv szeletelve
- Hagyma - 1 nagy fej
- Spagetti, vagy makaróni tészta
- Pizza krém - 1 tubus
- Paradicsomlé, de ha nincs, helyette jó a víz is
- Oregano - 3 kávésk.
- Bazsalikom - 4 kávésk.
- Petrezselyem – 1 kávésk.
- Fokhagyma por
- Őrölt fekete bors
- Őrölt kömény
- Só
- Cukor – 1-2 evők.
- olaj
Olajban megdiszteljük az apróra vágott hagymát, majd hozzáadjuk a gombát. Felöntjük annyi vízzel, vagy paradicsomlével, hogy éppen ellepje.
Belerakjuk a tubus pizza krémet, és a fűszereket, cukrot, és puhára főzzük.
Tésztára rakva, sajttal tálaljuk.
JÓ ÉTVÁGYAT!
Ha kérdése/kérdésed van, írjon/írj nyugodtan ide:
|