VANILIAS KIFLI KARINA
Hozzvalk:
|
|
4 tepsihez
|
|
|
LISZT
|
40 dkg
|
80 dkg
|
120 dkg
|
160 dkg
|
MARGARIN
|
25 dkg
|
50 dkg
|
75 dkg
|
100 dkg
|
PORCUKOR
|
12 dkg
|
24 dkg
|
36 dkg
|
48 dkg
|
VANLIS C.
|
1 csomag
|
2 csomag
|
3 csomag
|
4 csomag
|
TOJSSRGA
|
2 db
|
4 db
|
6 db
|
8 db
|
STPOR
|
½ csomag
|
1 csomag
|
1 ½ csomag
|
2 csomag
|
S
|
csipet
|
|
|
|
A hozzvalkat sszegyrjuk.
A tsztbl ujjnyi vastagsg rudakat formlunk, amelyeket 5 cm-es darabokra vgunk, majd kifli alakra formljuk.
A kifliket stpaprral kiblelt, vagy margarinnal-liszettel kikent tepsibe rakjuk, 180 fokos elmelegtett stben megstjk.
Stsi id 12 perc.
A kifliket kzvetlenl a sts utn (mg forrn) vanlis cukorba forgatjuk.
|