| Hozzvalk: 2 nagy fej hagyma vkony szeletekre vgva szeletekre vgott hs (lehet diszn, pulyka, csirke) krumpli szeletekre vgva, vagy risz megfzve sajt reszelve tejfl olaj bors s bazsalikom petrezselyem Serpenybe kevs olajat tesznk, kicsit felforrstjuk, beletesszk a hagymt, st, borsot, bazsalikomot, petrezselymet zls szerint. Puhra stjk, majd egy szrbe kirakjuk, hagyjuk, had csepegjen le az olaj. A hst megszrjuk sval, borssal, bazsalikommal, kiklopfoljuk, majd a maradk zsiradkban mindkt oldalt pirosra stjk, s flrerakjuk. A krumplit szeletek vgjuk, vagy vkonyra reszeljk (mi gy jobban szeretjk. Elvesznk egy mlyebb tepsit, megolajozzuk az aljt s az oldalt. Rtegesen rakjuk bele a krumplit, vagy rizst (ki mivel szereti), r a hsszeleteket, majd egy rteg sval s sajttal zestett tejflt, r egy rteg hagymt, majd kezdjk elrl, mg el nem fogy. A tetejre sajtot szoktam reszelni, majd stben puhra stm. Elrontani nem lehet, s eddig mg mindenki odavolt rte, aki megkstolta! J TVGYAT! Ha krdse/krdsed van, rjon/rj nyugodtan ide: 
 |