Hozzvalk:
2 nagy fej hagyma vkony szeletekre vgva
szeletekre vgott hs (lehet diszn, pulyka, csirke)
krumpli szeletekre vgva, vagy risz megfzve
sajt reszelve
tejfl
olaj
bors
s
bazsalikom
petrezselyem
Serpenybe kevs olajat tesznk, kicsit felforrstjuk, beletesszk a hagymt, st, borsot, bazsalikomot, petrezselymet zls szerint. Puhra stjk, majd egy szrbe kirakjuk, hagyjuk, had csepegjen le az olaj.
A hst megszrjuk sval, borssal, bazsalikommal, kiklopfoljuk, majd a maradk zsiradkban mindkt oldalt pirosra stjk, s flrerakjuk.
A krumplit szeletek vgjuk, vagy vkonyra reszeljk (mi gy jobban szeretjk.
Elvesznk egy mlyebb tepsit, megolajozzuk az aljt s az oldalt.
Rtegesen rakjuk bele a krumplit, vagy rizst (ki mivel szereti), r a hsszeleteket, majd egy rteg sval s sajttal zestett tejflt, r egy rteg hagymt, majd kezdjk elrl, mg el nem fogy. A tetejre sajtot szoktam reszelni, majd stben puhra stm.
Elrontani nem lehet, s eddig mg mindenki odavolt rte, aki megkstolta!
J TVGYAT!
Ha krdse/krdsed van, rjon/rj nyugodtan ide:

|