KARINA BRASSÓI APRÓPECSENYE
- Csirke-, vagy pulykamell
- Füstölt szalonna 10 dkg
- Hagyma
- Fokhagyma
- Majoranna
- Petrezselyem
- Paprika
A húst vékony csíkokra vágjuk.
A szalonnát gyufaszál, vagy kockákra szeleteljük.
A hagymát apróra vágjuk.
A szalonnát megpirítjuk, a hagymát, fokhagymát megfonnyasztjuk. Hozzáadjuk a húst, 2-3 percig fehérre pirítjuk, majd majorannával, sóval, borssal, vegetával ízesítjük, vízzel felengedjük.
Ha félig megpuhult, a paprikakockákat és a petrezselymet hozzáadjuk, a húst zsírjára sütjük.
Hasábburgonyával tálaljuk.
JÓ ÉTVÁGYAT!
Ha kérdése/kérdésed van, írjon/írj nyugodtan ide:
|